«Об’єднаймося ж, брати мої, українці…»

10 березня 2023 року в будинку культури с.Сторожниця Холмківськоі ОТГ відбулося святкування Шевченківських днів. «Об’єднаймося ж, брати мої, українці…» – під такою назвою пройшов літературно-музичний захід в будинку культури с.Сторожниця 10 березня, також відзначається День державного гімну України.

Гімн «Ще не вмерла Україна», створений Павлом Чубинським та Михайлом Вербицьким, звучить потужно та гордо, як символ безсмертної сили народу, який обрав шлях свободи та незалежності.

Розпочався святковий концерт «Державним гімном України». У концерті прозвучали також кращі зразки поезії Тараса Шевченка (перекладені на музику) у виконанні Лауреата всеукраїнських та міжнародних конкурсів, лауреата обласної премії імені Д.ЄЗадора в галузі «Сольного виконавства» духового оркестру Ужгородського музичного фахового коледжу імені Д.Є.Задора, (керівник заслужений артист України Ференц Томич). Захід відбувся за підтримки дружніх стосунків між керівництвом Холмківськоі ОТГ, відділу культури Холмківськоі ОТГ та дирекцією Ужгородського музичного фахового коледжу імені Д.Є.Задора) До нових зустрічей! До нових Перемог!

 

Опубліковано:
28 Березня 2024